Wannerung durch die Gimmeldinger Gemarkung mit Woiprob, wu’rer gewachse is

Biengade, Kappelleberg, Schlössl un Mandelgaade.
Die Rewe blühn – es i Summer!

En schöne Sunndag Nachmittag in de Wingert.
Zwä Dutzend Leit mim Läderwägelche voll Woi waren unnerwegs zu de änzelne Statione.
Die Proviergläser vum PWV Gimmeldinge wurden gefüllt, waren gratis un gut zu trinke.

Zwischendurch gabs Gschichtlcher aus Pälzische Bücher. Spendiert war de Woi vum Dieter Fe, Walter Ha, Walter un Bertl Utech, Karle E; un de Klohre Woi war ah gut.

Organisation:
der „Pfälzer von Lobloch“ Walter Schwarztrauber

Unser herzlichster Dank geht an den Organisator Walter Schwarztrauber, der Pfälzer von Lobloch für die Ausrichtung und Durchführung der Wannerung, sowie an den Läderwägelche-"Zieher"  Joe Dohren für die tatkräftige Unterstüzung.